Isolering til både hus og fabrik

on in Bolig og hjem

Det er ikke nogle steder, hvor der ikke er brug for denne service. Det er både til privat brug, og til erhvervsmæssige årsager. Har du eksempelvis en fabrik, så kan der være super mange penge at spare på elregningen, hvis man har et godt hus, som ikke blot lukker den varme luft ud. Hvis man har nogle store lokaler, kan det være enormt vigtigt, at luften ikke suser ud igen, hvis man lige har varmet det op. Der skal ikke mange fejl til at lave gennemtræk i et lokale, hvis det er stort. Det betyder altså, at man skal have god isolering på sit sted. Hvis man eksempelvis har et værksted på Lolland Falster, så er det vigtigt, at der i stedet for at komme frisk luft ind, at der så er noget god udluftning, og man har et system sat op til at klare disse sager.

Forskellige måder at isolere på.

Hvis man skal have renoveret sit hus, er det vigtigt at give det en tanke, om der også er brug for at renovere denne slags. Har du påsat et større projekt, hvor der er meget af huset som skal have en tur, så kan det være du skal have en anden slags isolering, end hvis du blot skal have lavet en smule om. Hvis du har et stykke af væggen brudt op, kan du indsætte store stykker isolering. Det ligner nærmest vat, men det er det ikke. Det er lavet af små glas stumper blandt andet, og det binder sig rigtig godt sammen. Det er derfor det holder så godt på varmen, altså at det er helt tæt. Det kunne ligne en stor bade svamp man sætter ind i væggen, men i stedet er det blot for at holde kulden ude. Hvis du derimod ikke har gang i et større projekt, men blot er ude efter at spare nogle penge, så kan du få blæst det ind i muren i stedet for. Hvis det bliver blæst, så finder du også ud af, om der er nogle huller i murene – der bliver nemlig meget støvet og beskidt, de steder hvor der er huller i væggen.

Spar penge på at isolere dit hus

Er du privat, kan du med fordel få et varmetjek på dit hus. Med dette tages der ofte et foto af huset, og det er varmefølsomt, hvilket betyder det viser de steder hvor muren er varm. De steder den er varm, er huset meget dårligt til at holde på varmen. Har du planer om at renovere huset på Lolland Falster, kan du nemt spare penge over det lange løb. Hvis huset er meget gammelt, og står til at skulle rives ned inden for de næste par år, er det ikke sikkert det kan betale sig at ofre pengene på denne sag. Der er nogle omkostninger ved at få dette gjort, som bliver tjent ind i løbet af årene, alt efter hvor utæt huset var før opgaven blev lavet, er det forskelligt hvornår det er tjent ind igen.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *