London – en europæisk metropol

on in På tur

London, Englands hovedstad og Storbritanniens klart største og mest storslåede by. Her bor intet mindre end 8,1 million mennesker – hertil skal tillægges alle de millioner af turister, der hvert år besøger byen.  London er kendt for at være en såkaldt smeltedige, et sted hvor massere af forskellige kulturer, religioner og nationaliteter lever sammen på kryds og tværs og på bedste vis. Og netop dét er i denne tid fascinerende i sig selv. Derudover har London naturligvis et væld af seværdigheder at byde på, læs mere om det i de næste afsnit, hvor vi også guider til fly og billigt hotel i London.

Sådan kommer du til London

London ligger blot en kort flyvetur fra det danske land. Fra både Billund og Kastrup kan du flyve dertil direkte på blot en god times tid. Ofte kan du tilmed finde ret så billige flybilletter med lavprisselskaber, selskaber der endda typisk har flere daglige afgange til og fra London.

Her kan du bo i London

Nok kan du flyve nemt og billigt til London. Men et billigt hotel i London kan være noget sværere at opdrive. I det hele taget er London kendt for at være en ret så dyr by at opholde sig i. Hvis du ikke stiller de stor krav til hotellets faciliteter eller størrelsen på værelserne, så kan du godt finde et billigt hotel i London. Man kan jo også argumentere for, at når du er på storbyferie, så er det ret så begrænset hvor meget man opholder sig på hotellet. Gå efter et billigt hotel i London og brug i stedet dine penge på oplevelser, shopping og gode spisesteder.

Det bør du opleve i London

Når det først har lykkedes dig at finde et billigt hotel i London og du har bestilt dine flybilletter, så skal der laves en plan for hvad der skal opleves. Byen huser et væld af gode restauranter, trendy barer, lækre caféer samt et væld af shopping muligheder for enhver pengepung. London er stor men du kan let komme rundt enten med undergrunden ”the tube” eller med bus. Du kan også tage de komfortable sko på og opleve byen til fods. Desuden er der en lang række seværdigheder som bør være på din to-do liste, de tæller: Buckingham Palace – som er slottet hvor kongefamilien bor, London Eye – det store pariserhjul med udkig over store dele af byen, Notting Hill – det kendte og bohemede område som især blev kendt efter filmen af samme navn udkom, Camden Market – hvor du kan købe alt mellem himmel og jord samt naturligvis Parlamentet, Knigthts Bridge og China Town.

Du kan også bestille billetter til en af byens mange verdensberømte musicals eller købe billetter til en fodboldkamp mellem nogle af områdets tophold.

Hvis du besøger London ved sommertid kan du sole dig i Hyde Park, hvem ved, måske kan du samtidig lytte til en ivrig taler med noget på hjertet ved Speakers Corner.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *