Der skal du give dem du holder af oplevelsesgaver

on in Gaver

Markedet for oplevelsesgaver stormer frem, flere og flere udbydere kommer til og udvalget af oplevelser er efterhånden enormt.  Egentlig er det en meget forklarlig tendens i det forbrugssamfund vi i dag lever i. Mange mennesker er så vant til bare at købe det de mangler, eller kunne tænke sig, det stiller derfor store krav og nytænkning at være gavegiver i dagens Danmark. I næste afsnit giver vi idéer og forslag til forskellige anderledes og kreative oplevelsesgaver.

En verden af oplevelser

Som sagt er det blevet yderst populært at give oplevelser som gaver, fremfor mere traditionelle løsninger. Men inden du kaster dig ud i en sjov gaveidé, så start med tænke over hvilken type modtageren er.

Helt grundlæggende vil de fleste formentligt sætte pris på et weekendophold på et skønt badehotel med tid til både wellness og afslapning og ikke mindst lækre kolonariske oplevelser. Den type oplevelser findes i mange forskellige prisklasser og er placeret mange steder i Danmark – og i udlandet ikke mindst.

Måske trænger gavemodtageren til ren selvforkælelse, her er gavekort til massage eller manicure ideelt – behandlinger som han eller hun måske sjældent  under sig selv at spendere penge på.

Det kan også være at modtageren af gaven er en sand madentusiast. I så fald kan det være en løsning at købe en middag på en Michelin restaurant eller lade ham eller hende prøve sine egne kokkeevner af på et madlavningskursus.

Endelig kan det være at ham eller hende oplevelsesgaven skal gives til, er typen der elsker udfordringer og det at prøve noget nyt. Og særligt på det punkt, er der masser af forslag af kaste sig over. Køb et flødebolle-kursus, en tur i luftballon, klatring, en helikopter tur eller et photoshoot . Mulighederne er tæt på uendelige, vælg en der passer til dit budget og til den gaven skal gives til.

Her kan du købe oplevelsesgaver

Efterhånden udbydes oplevelsesgaver på et væld af forskellige websites, men faktisk også i flere fysiske butikker såsom boghandlere og større supermarkeder.  Det er derfor tilgængeligt for hvem som helst, at forære en skøn og gennemtænkt oplevelse til en de holder af.

Tag dig god tid til at sondere terrænet og udvalget, inden du beslutter dig for hvilken gave du vil give væk.

Gaven skal jo ikke kun falde i din egen smag, men også i aller højeste grad vække glæde hos modtageren.  Vælg også gerne en oplevelsesgave der ikke skal bruges lige nu og her, men som i stedet har en forholdsvis lang holdbarhed og herved kan benyttes når det lige passer bedst ind. De fleste oplevelsesgaver vil i stort set alle tilfælde kunne bruges indenfor minimum et år fra den købes.  Hav også i mente, at en oplevelsesgave sjældent kan returneres eller byttes. Brug derfor god tid på at vælge den helt ideelle gave, en gave der giver mening, glæde og forhåbentlig uforglemmelige minder.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *