Kom godt videre med en god skruekompressor

on in Erhverv

Helt grundlæggende er en skruekompressor opbygget med skrueformede rotorelementer. Disse roterer imod hinanden og er samtidig synkroniseret ved hjælp af et gear. Da disse rotorer i skruekompressoreren ikke berører hinanden kræver det ingen smøring i kompressorrummet. Kompressoren er karakteriseret ved et højt omdrejningstal samt små udvendige dimensioner.

Invester i en effektiv skruekompressorer

Du kan få skruekompressorer i alle afskygninger. Hvis du vil have et bredt udvalg, så skal du finde dig en forhandler hvis sortiment er bredt. Her finder du blandt andet maskiner i flere forskellige str., som er velegnede til forskellige formål. Du kan få skruekompressorer i størrelser lige fra 2.2 kW til 90 kW. Folks behov er forskelligt og derfor er det rart at komme til et sted hvor udvalget er stort og der er stor mulighed for at finde lige præcis den maskine, du skal bruge. At forhandleren har viden og erfaring på området er nøgleordet for at komme hjem med det rigtige produkt.

Mange virksomheder benytter sig af skruekompressorer. En skruekompressor er et mere effektivt alternativ for små og store virksomheder til den traditionelle stempelkompressor. Det er ofte virksomheder med en stor produktion, hvor der er stort behov for en effektiv og solid kompressor, som investerer. Virksomheder som har gavn af maskiner, som disse er for eksempel; medicinalvirksomheder, fødevareproduktioner, maskinværksteder og så videre. Mange brancher kan dog have gavn af en kompressor.

Fokus på økonomi og miljø i forbindelse med køb af skruekompressorer

I kan nemt investere i en kompressor, som både er økonomisk fordelagtig og samtidig miljøvenlig. Der er forskel på kompressorer og der findes henholdsvis traditionelstyrede og frekvensstyrede skruekompressorer. Hvis I vil have en maskine, som både er god for jeres økonomi og for vores miljø, så er det den frekvensstyrede I skal vælge, da denne er den mest miljøvenlige og økonomisk fordelagtige. I kan spare helt op til 15-30 procent og nogle gange mere på strømforbruget, hvis man går fra den traditionelstyrede til den frekvensstyrede. I kan også selv researche lidt på sagen inden I forhøre jer hos forhandleren. Uanset hvad er det godt at have sine behov på plads. Både når I skal undersøge sagen selv og også når I tager kontakt til selve forhandleren. Det kan på den anden side være en bedre forretning for jer at investere i en brugt kompressor i stedet for at købe en helt ny. Undersøg markedet og se, hvad der passer bedst til jeres virksomheds behov. Hvis du stå i den situation at din skruekompressor er gået i stykker er der stadig hjælp at hente. Nogle virksomheder er specialiseret i at hjælpe lige præcis virksomheder med deres skruekompressorer, når de er i nød. Der findes både assistance til små og store kompressorer. Med stor erfaring inden for området kan du trygt lade et professionelt firma ordne jeres maskine. De fagfolk som varetager opgaver som disse er ofte folk, som kommer som montører for trykluftsbranchen. Og med stor viden inden for de fleste typer kompressortyper kan disse fagfolk tilbyde eventuel landsdækkende service og reparation i den danske industri.

Link til produkter: http://kgk.dk/produkter/kompressorer/skruekompressorer

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *