Diamantboring/Betonboring

on in Erhverv

Vi har siden 1998 leveret kvalitetsløsninger til bygge- og anlægsbranchen inden for skæring og boring i alle slags materialer. Vore speciale er diamant- og betonboring og vi er Danmarks førende inden for denne branche. Udover vores speciale indenfor diamantboring og betonboring tilbyder vi også boring indenfor cirkelskæring, ringsavning, wireskæring, spalterilning, gulvslibning, sprængning, nedrivning, brandsikring, gulvskæring og vægskæring. Kort sagt alt hvad der har med boring og skæring at gøre, det hele er samlet ved en leverandør, nemlig os. Vi er landdækkende og kommer derfor rundt i hele landet, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Specialister i Diamant- og betonboring

Har du brug for diamantboring er vi de helt rette at kontakte, vi har mange års erfaring inden for denne niche, og kan tilbyde boring med diamantbor i diameter fra 14 mm helt op til 1200 diameter. Diamant er er det hårdest kendte materiale i verden og det kan derfor skære igennem alt. Før i tiden bruge man de kostbare diamenter man finder i naturen, men nu om dage bruger man udelukkende kunstige diamanter hvilket er med til at sænke prisen på diamantboringer. Man bruger diamant- og betonboringer indenfor industrien og anlægsbranchen.

Vi er eksperter indenfor dette område og vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vi er landsækkende og kommer således heller end gerne ud til dig lige meget hvor henne i landet du befinder dig. Indtil videre har vi hjulpet virksomheder i Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.

Hvad bruger man diamant- og betonboring til

Det er som sagt primær indenfor byggebranchen at man bruger diamant- og betonboring, og det er i mindre grad til private. Men indenfor byggebranchen bruger man diamantboring når der skal skæres ud til VVS installationer, ventilation, udluftning og sågar også vinduer, døre og porte.

Da diamant som tidligere nævnt sagt er det hårdeste materiale vi kender til, i hvert fald indtil videre er der intet diamant ikke kan skære igennem. Man kan derfor bruge diamantbor til alle de gængse bygge materialer der bruges, såsom beton, fliser, asfalt, mursten og granit. Med en diamantboring er du sikker på, at få en et præcist og pænt hul uanset materiale og størrelse.

Hvis du således har brug for diamantboring skal du ikke tøve med, at kontakte os vi står klar til at hjælpe dig og husk på, at ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Ve bestræber os altid på at levere den højeste kvalitet hvor du som kunde er i centrum. Vi kan klare alle opgaver og der er ingen opgaver der er for specialiserede til os, vi er specialister indenfor vores felt. Vi kan derfor klare alle opgaver og du skal ikke tøve med at kontakte os i dag.

Da vi er et stort firma har vi også de økonomiske og mandskabsmæssige muskler til, at løse selv de største opgaver som branchen kan byde på og vi kommer som sagt rundt i hele landet og vi står derfor klar til at rykke ud.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *