Fordelen ved brugte biler

on in Biler

Er du på udkig efter et nyt transportmiddel? Måske er du træt af at cykle eller tage en overfyldt bus hver morgen på job. Så du har besluttet dig for at købe en bil. Men budgettet er stramt, så du har ikke råd til at købe en splinterny. Heldigvis er der masser af fordele ved at købe brugte biler fremfor en helt ny. Man siger, måske lidt i spøj, at nye biler taber værdi i det sekund de forlader parkeringspladsen ved forhandleren. Gode, nyere, brugte biler derimod er en anden snak. Du køber dem til en langt lavere pris end ved en ny og samtidig holder de så prisen længere. Altså på sigt en rigtig fornuftig handel. Bor du i Horsens eller omegn er der et god ud valg af brugte biler hos førende brugtbilsforhandlere.

Besøg Ginnerup Automobiler og se udvalget.

Det skal du tænke over når du kigger på brugte biler

Brugte biler er jo i realiteten et vidt begreb. En bil på 6 måneder er brugt, men det er en bil på 16 år også – i høj grad. Først skal du fastlægge hvilket behov den brugte bil skal udfylde. Skal den bruges til små-ture til købmanden når det regner udenfor eller skal den dagligt kunne køre lange strækninger på motorvejen til og fra arbejde. Skal det være en benzin, diesel eller måske endda en elbil. Går du op i bilens finish, ekstra udstyr og generelle fremtoning eller skal den bare kunne køre dig fra a til b. Skal den være familieegnet med stort bagagerum der kan opbevare både barnevogn og weekendseng. Husk også at jo ældre bilen er jo oftere skal den synes og jo dyrere bliver både forsikring og vægtafgiften på bilen. Alt efter dit behov, er det naturligvis vigtigt at bilen kan opfylde dem, både budget og funktionsmæssigt.

Sådan køber du brugte biler i Horsens

Mange steder i landet findes der forhandlere som sælger brugte biler, Horsens ingen undtagelse. Inden du tager ud og handler med den første den bedste brugtvognsforhandler, er det vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt. Start med at afdække dit behov og ikke mindst dit budget tilegnet bilkøbet. Find derefter ud af konkurrencen på markedet. Hvor mange forhandlere sælger brugte biler i eller tæt på Horsens og hvem af dem har den type brugte bil du søger. Sæt eventuelt en søndag af til at besøge 3-4 forskellige forhandlere, prøvekør de modeller du er interesseret i og indhent prisoverslag fra de forskellige forhandlere. Så kan du bagefter sidde der hjemme i ro og mag og sammenligne de forskellige tilbud. En anden løsning er at søge på internettet. De fleste forhandlere har egen hjemmeside og ellers findes der en række store sites hvor private sælger og køber brugte biler, på den måde kan du relativt let danne dig et overblik over udvalget og prisniveauet. Endelig er det en god i det at forhøre sig i vennekredsen, måske kan de anbefale en god forhandler af brugte biler i Horsens eller i nærheden af Horsens.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *