Driving range i København

on in Sport

Er du en øvet eller begynder golf entusiast, og vil du udfolde dine golfkompetencer  – vil du blive bedre? Så træn dine slag i København. Golf er ikke en sport du bliver født til – øvelse gør mester. Det er en sports gren, hvor både professionelle og amatører spiller og hvor der er mulighed for at vinde små millioner. Du kan blive bedre til at spille golf og ramme hullet ved første slag med lidt træning.

Du kan prøve kræfter af med driving range og benytte dig af træningsområdet. Du kan træne dine slag i alt slags vejr – så hold dig ikke tilbage. Find golfkøllen og boldene frem! Du kan træne i naturskønne omgivelser. Tænk at du mens du træner dine slag og går fra amatør til professionel, kan nyde landets skønne natur – det er da win win situation. Især hvis vejret er godt, men også hvis der er frisk let vind, så får man også lidt røde kinder. Under din træning er der også mulighed for at kunne stå i læ for regn og kraftig vind – hvis vejret lige ikke spiller med.

Der er ingen aldersgrænse for at spille golf, jo selvfølgelig skal du kunne betjene en golfkølle, men ellers ikke andet. Hvis du er et barn, kan det være hyggeligt og en god oplevelse at spille golf med far eller bedstefar. Du kan træne dine slag med din far eller bedstefar, de kan også give dig gode tips, hvis de er mere erfarne. Det er også en oplevelse, som du ikke vil glemme. Det er noget du vil tage med og måske give videre til dine egne børn. Golf er for mage hygge- og afslapningssport.

Har du aldrig prøvet at spille golf? Men du vil rigtig gerne, tøv ikke. Tag chancen – giv køllen en chance. Prøv det og se om det er noget for dig. Det kan aldrig skade at prøve, måske finder du ud af at golf er faktisk lige noget for dig!

Golf er ikke overklasse-sport

Der er en almen udbredelse om at golf er en rigmandssport.  Mange har stadig denne fordomme, de vil ikke sættes i kasse med den nærige overklasse, der kun tænker på sig selv – men dette er ikke gældende længere. Alle kan og har mulighed for at spille golf. Spillet kræver taktik og gode slag. Du kan kun blive bedre til slag ved at træne. Der er ingen grunde til at holde dig tilbage.

Ligesom du kan spille fodbold for hyggens skyld, kan du også spille golf for hyggens skyld med dine kammeraterne. Golf kan også virke afslappende. Hvis du har haft en hård dag eller hård periode, så er det godt at kunne komme ud og få noget frisk luft. Lufte tankerne lidt, slå et slag og nyde det smukke natur. Du kan også tage dit barn med til driving range. Snakke om store og små emner mens i øver jeres slag. At lave noget med dit barn vil forstærke jeres forhold – og hvorfor ikke bruge golf til det?

Læs mere her.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *