Ring til en låsesmed i København!

on in Bolig og hjem

Hvis du ikke har haft fornøjelsen endnu, så har du nok stadig oplevelsen til gode med at låse dig selv ude – for det sker for de fleste. Og det er ikke sjovt, når man står foran sin hoveddør i pyjamas med posten eller vasketøjet fra kælderen i hånden og har smækket sig selv ude. Så handler det om at få hjælp – hurtigt. Vores døgnvagt låsesmed i København ved, at det handler om tid. Vi kommer, når du ringer, og bare rolig – vi har set mange i pyjamas med morgenhår …det er blot en del af charmen ved vores arbejde.

Hvordan fungerer det?

Når du næste gang står uden for din egen hoveddør og ikke kan komme ind, så ringer du til os – vi har døgnvagt på låsesmed i København. Måske har du glemt din nøgle, kan ikke finde den eller har smækket dig selv ude uden din nøgle. Har du ikke din mobil på dig, er vi nemme at finde på nettet, når en hjælpsom nabo vil ringe for dig. I telefonen fortæller du ganske enkelt hvor du bor og vi fortæller dig, hvor hurtigt vi forventer at kunne være der – København er en stor by, så befinder vi os under dit opkald i den anden ende af byen, så er det naturligvis trafikken, der afgør, hvor hurtigt vi kan være hos dig. Når vi ankommer, er vi klar over, at du sikkert hverken har ID eller betaling på dig…det ligger ofte inde i lejligheden. Så når vi har fået døren op, forventer vi bevis på, at det er din lejlighed i form af gyldigt ID med adresse. Vi hjælper jo nødigt med indbrud i andres lejlighed! Betaling foregår med det samme eller du får en regning, når døren er åbnet. Det er det – nemt og enkelt og altid med mulighed for gentagelse, hvis uheldet skulle være ude for dig igen.

Det er ikke dyrt…

…med mindre du selv kan gøre det gratis. Men det kan de fleste lovlydige borgere ikke og derfor mener vi heller ikke, at vores pris er høj. Det er ganske enkelt vores tid, du betaler for, plus eventuelle reservedele, hvis et er nødvendigt. Når vi skal stå klar til at låse Københavns borgere ind i deres bolig når som helst på døgnet og året, er vores pris baseret på, at vi altid står til rådighed. Ingen af vores priser er højere end konkurrentens, og med vores ekspertise tør vi godt love, at vi kan få alle former for standarddøre åbnet uden nøgle. Så tøv ikke med at ringe næste gang, du er uheldig at låse dig selv ude. Vi er den døgnvagt låsesmed i København, du helt sikkert står og mangler, når døren skal åbnes. Vi kommer hurtigt, så du kan komme videre med din hverdag. Skånsom og effektiv åbning af døre og låse af alle mærker i hele København-området. Døgnvagt betyder, at du kan ringe dag og nat, også på søndage og helligdage.

Kilde: http://www.laasedognvagt.dk/

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *