Har du brug for en dygtig el installatør i Svendborg eller andre steder på Sydfyn?

on in Erhverv

Fortvivl ej. Netop sådan én finder du nemt i Svendborg og omkring Sydfyn. Som tommelfingerregel er det vigtigt at finde en autoriseret el installatør, til at udfører el arbejdet.

Den dygtige el installatør hjælper dig gerne

Din lokale el installatør hjælper dig gerne med opgaverne – store som små. Uanset hvor du bor. Om det konkret er Svendborg eller andre steder på Sydfyn, så kører din fagmand ud. Fagmanden henvender sig til private så vel som erhvervsdrivende, institutter, butikker og kontorer, landbrug, industri og så videre.

Når di skal være el installatør bør du gå efter en kompetent fagmand med erfaring i bagagen. Dette er den helt rette til jobbet. Installatøren med erfaring på bagen har ekspertise og viden til at udføre alle former for opgaver.

Dette omfatter blandt andet: alle former for reparation samt vedligeholdelse på eksisterende el installationer, installationsarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg og tilbyg. Derudover kan denne sælge dig belysningsarmaturer, installere EDB netværk, telefonanlæg, PLC styring, foretage lys beregning, installere fuldautomatiske produktionsstyringsanlæg, opsætte tyverialarm samt videoovervågning, opsætte adgangskontrol og så videre.

Din el installatør kan opsætte IHC control og IHC Net for dig

IHC control og IHC Net er to systemer, som er henholdsvis en intelligent el installation og en fleksibel el installation.

Ved at installere IHC control bliver du selv, din familie og jeres hjem sikret et intelligent system løsning. Denne giver maximal tryghed og komfort i jeres hverdag. Installationen bliver installeret således at den er skjult inde i væggene. Dette er sjældent medtænkt med nybyg, ombyg og tilbyg. Derfor er det yderst fordelagtigt at have disse installationer med i baghovedet ved sådanne projekter. Det kan tilmed blive rigtig dyrt at ændrer på efterfølgende. Det er altså et spørgsmål om at tænke sikkerhed med i projektet når der bygges, på den ene eller den anden måde. Nøgleordene ved netop denne installation er komfort og sikkerhed til netop jeres bolig. Ofte tilbydes der sammensætninger af pakker, som er fordelagtige og nemme. Disse indeholder de vigtigste og smarteste funktioner og kan tilmed sammensættes efter ønsker og behov.

IHC Net er både en intelligent og fleksibel løsning – en netværksløsning. Installationen fungerer som et multimedienetværk som anvender det samme stik til alle signalformer. Med denne løsning kan du frit og let fordele datadignaler, telesignaler, radio og TV signaler til alle hjemmets rum. Samtidig undgår I fritliggende og grimme ledninger og kabler.

Din el installatør kan også tilbyde et såkaldt EL-tjek. Dette kan være en stor økonomisk fordel. Er dine installationer installeret ulovligt dækker forsikringen ikke i tilfælde af brand eller lignende. Dette kan bevise ved brandtekniske undersøgelser. Det er en rigtig ærgerlig og beklagelig situation at stå i efter en ubehagelig hændelse. Derfor er et EL-tjek et yderst fordelagtigt tilbud til dig, som gerne vil være på den sikre side for din og din families skyld.

Samtidig er det en fordel at få foretaget dette tjek hvis du er køber, så du ikke overtager livsfarlige elinstallationer.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *