Asfaltreparation til stort og småt

on in Erhverv

Kender du det, når du kommer cyklende eller kørende op af din indkørsel, og du kan mærke det der kæmpe hul for 25. gang? Og endnu en gang tænker du ”Ja, ja, det skal jeg også have ordnet på et tidspunkt – men hvordan?” Faktisk er det ikke en gang så svært, som man skulle tro. Man kan nemlig købe asfalt på bøtte! Det er da i hvert fald væsentligt nemmere (og billigere) end at skulle have det helt store hold ud for at ordne et enkelt hul. For hvordan skulle man da også kunne have plads til de store tromler og de store vogne, som roterer asfalten, som man ofte ser ude på motorvejene? De kan vel næppe komme ind i den lille indkørsel på den lille afsides villa-vej. I stedet for at have et helt hold ude, kan du som sagt klare det selv ved at køre bilen ud til den nærmeste forhandler og købe en bøtte asfalt. De kommer typisk i bøtter af flere kilo, så hvis der skal handles andet med, nu hvor du alligevel er der, er det nok en god ide at lade cyklen stå derhjemme. Ellers kan du også bestille det over internettet og få din bøtte til asfaltrepararation leveret til døren. Dette produkt kan du bruge uanset som det er sommer eller vinter, så der er ingen undskyldning for at udskyde det til et forårsprojekt. Det kommer i en blødere konsistens, og den vil størkne, så snart du udsætter den for luft og tryk – så du skal have fat i et værktøj, der kan give massen et tryk. Hvis du har en tromler, der kan glatte jord, kan den måske bruges, og ellers findes der steder, hvor du kan lege maskinerne, der er lavet specielt til dette formål.

Asfaltrepararation i en større skala

Måske står du i en anden situation, som kræver mere end blot en enkelt bøtte. Måske er der tale om at der skal laves en helt ny indkørsel, som du gerne vil have asfalteret, eller måske trænger ejendommens eller privatskolens legeplads til en omgang asfaltreparation. Så skal der selvfølgelig mere til end et sæt hænder og en bøtte asfalt til at kunne klare den opgave. Så er der heldigvis et team, som du kan få ud, som også er mindre, end den flok, du typisk ser på motorvejene. Der findes selskaber, som kan komme ud døgnet rundt, så du kan få asfalten repareret uanset hvad tid på døgnet det er. Det kan være en fordel, hvis der for eksempel er tale om en skolegård, der skal have repareret asfalten, eller en villavej eller andet, hvor der kan være trafik (om det så er legende børn eller kørende biler) i løbet af dagen. Så kan det være en hjælp, at selskabet i stedet kan komme ud om natten og lappe huller eller lægge nyt asfalt, så det er klart til dagen efter.

Se mere på Pankas hjemmeside.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *