Med akupunktur i Odense slipper du for sportsskader og rygsmerter

on in Ikke kategoriseret

Kom af med din sportsskade med akupunktur i Odense

Det kan være rigtig svært at komme af med en skade, når man først har fået den. Det kan være en sportsskade, som typisk kommer fra overbelastning indenfor fysisk krævende sportsgrene. Hvis du løber meget, kan skaden for eksempel forekomme ved knæ og ankler, hvor ledene vil begynde at gøre ondt. Det er også normalt at få sportsskader ved skuldre og albuer, hvis du dyrker en sport der særligt udfordrer disse muskler og led. Det kan være volleyball eller tennis, hvor en stor del af sporten bygger på at have fleksible led ved skuldrene. Når du får en af disse skader er det vigtigt at gå i behandling med det samme, så skaden ikke når at sætte sig for alvor.

Sportsskader er gode at komme til livs hos en fysioterapeut, som har masser af erfaring med at behandle idrætsskader. Her får du tilrettelagt et nøje planlagt forløb, som langsom vil løsne din skade. Mange sportsudøvere er meget fokuserede på, at blive raske hurtigst muligt, så de kan komme tilbage til træningen. Alt afhængig af, hvor dyb skaden er, kan det dog tage lang tid at komme af med skaden. Derfor kan det være en god idé at kombinere din behandling hos fysioterapeuten med akupunktur. Akupunktur i Odense kan give dig den ekstra behandling der skal til, for at du hurtigt kan komme tilbage på løbestien eller tennisbanen.

Slip for den daglige migræne med akupunktur i Odense

Kombinationen af fysioterapi og akupunktur er derfor en ideel løsning for dig, der skal have en hurtig og effektiv behandling. Derfor er det heller ikke unormalt, at mange fysioterapeuter også er uddannede i professionel akupunktur. Dette giver dem muligheden for at tilbyde deres patienter flere forskellige behandlingsforløb, hvor de kan kombinere de to videnskaber. Dette kan også vise sig nyttigt i andre situationer, hvor patienterne har smerter forskellige steder i kroppen. En skade i knæet kan nemlig sagtens sende smerter op i både ryggen og lænden, og det er derfor vigtigt, at din fysioterapeut kan se på kroppen som helhed, når skaderne skal behandles. Det gælder særligt spændinger i ryggen og i skuldrene, som ofte kan give slem migræne.

Hovedpine er vigtigt at behandle jævnligt, da det kan være et meget forstyrrende element i hverdagen. Det kan være belastende for både privatlivet og på arbejdet, og det er derfor vigtigt at tage smerterne i oplevet. Her kan akupunktur i Odense være en effektiv måde at få bugt med hovedpinen på. Mange mennesker, der døjer med migræne i hverdagen, har nemlig tendens til blot at tage en masse medicin, som hjælper dem kortvarigt. Med akupunktur kommer man dog i dybden med problemet, og behandler også de andre steder på kroppen, som kan være delvise årsager til smerten. Hovedpine har nemlig ofte en forbindelse med svære spændinger i skuldre og nakke, og det er derfor et godt udgangspunkt, at løsne disse spændinger som en del af behandlingen.

Læs mere om behandlingen her.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *