Beskæring af træer til virksomheder

on in Erhverv

De fleste tror, at det kun er private personer der kan have en have med træer, buske og blomster. Forkert! Det er nemlig også virksomheder, som laver nogle grønne områder, men det er som regel et meget større projekt, da det ikke bare er en lille have med plads til et par stole og et bord, men ofte et meget større areal, hvor medarbejdere kan holde pause og slappe af. Det kræver derfor, at der bliver holdt styr på det hele på så mange punkter som overhovedet muligt, så det hele ser flot ud. Det mange ikke tænker over er, at en virksomheds fysiske placering og udstråling jo også er en del af deres brand og markedsføring. Det duer jo ikke, hvis man sælger græsslåmaskiner fra en virksomhed, hvor haven ligner noget, der er løgn. Det giver et dårligt billede og så er der ikke nogen, der har lyst til at handle med dig. Derfor skal de grønne område være snorlige, så det hele ser perfekt ud, som var det en reklamekampagne eller designet af emballagen. Det hele skal se flot ud i alle aspekter af virksomheden – også selvom det måske bare er et træ ved vejen!

Beskæring kan gavne din virksomhed

Et af de emner, som ofte giver flest problemer, når de grønne områder skal passes er nok træer. Træer virker umiddelbart meget simple, men de er faktisk ret bøvlede at have med at gøre, da det er komplicerede planter, som ret nemt kan f.eks. blive syge og pludselig uddø eller mange andre ting, som ikke er helt så heldige. Her kan man dog komme dette i forkøbet ved at lave en god beskæring. En beskæring går i bund og grund ud på, at man skærer træet til, så man skærer det syge væk og prøver at ”helbrede” træet. Det kan også være fordi, at træet måske blokerer for sol til en vindue eller bare fordi, at der er brug for at det bliver trimmet lidt, så det er pænt igen. Det har man haft stor succes med omkring Ballerup og i København generelt, hvor man ofte beskærer træer, så de kan holde sig længere og står pænere. Læg mærke til det, når du kører gennem byen næste gang og så vil du kunne se, at de faktisk er nøje trimmet og klippet, så de står flotte og pæne.

Så meget koster det

Man kan jo ikke andet end at sige ”ja tak” til sådan en gang beskæring, men hvor meget er det så lige det koster? Her kommer det meget an på hvem du handler med. Hvis det er en virksomhed som bruger mange store maskiner, så bliver det hurtigt dyrt, fordi maskinerne jo selvfølgelig koster meget i drift. Der er dog nogle, som er lidt mere lavpraktiske, hvor man klatrer op i træet og skærer grenene af. Det er både utrolig effektivt, men også fantastisk billigt. Det kan derfor anbefales at man finder en virksomhed, som har styr på det med at klatre, da det ofte både er hurtigere og billigere.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *